Historie stravování
11. 6. 2012
týden: 19. 10. 2009 – 23. 10. 2009
(nalezeno pohozené na Arthurově staré stránce gycool.estranky.cz ;))
Pondělí:
polévka krupicová s vejci,
segedínský guláš, houskový knedlík,
jablko, pomerančová ovocná šťáva.
Úterý:
polévka pórková se šunkou a noky,
rybí filé pečené na másle, bramborová kaše,
okurkový salát se smetanou, citronáda.
Středa:
polévka mrkvová,
kuřecí maso po hanácku, dušená rýže,
hroznové víno, zelený čaj s citrónem.
Čtvrtek:
polévka hovězí s kapustou a rýží,
moravská uzená pečeně, šoulet, chléb, sterilovaná okurka,
prebiotická tyčinka FLY SPORT, jablečný džus.
Pátek:
polévka selská II.,
krůtí prsa s broskví a sýrem, vařený brambor maštěný máslem,
kalifornský salát, ovocná šťáva kiwi.
Je to blbost, ale taky vzpomínka na ´starý časy´:D
Pamatujete na tu jídelnu na Áčku, tu mrňavou jídelnu s řadou dlouhou kilometry, stoly, u kterých seděli pospolu učitelé i žáci, na ten hluk a ty nepraktické stravenky? Já ano! Pamatujete, jak jsme byli potěšeni, když nás pustili do jídelny na Béčko? Bylo tam aspoň víc místa. Nikdy jsme si nemohli u stolu posedět a pokecat, protože provoz v obou jídelnách byl jako na D1. Takže, díky Bohu za tu naši hvězdicovitou předraženou budovu D, ve které když se v ní vyučující naučili ovládat provoz, naleznete příjemné útočiště k obědvání. A pužívají se karty, stravenky naštěstí zrušeny. Máme na výběr ze dvou jídel, které ale poslední dobou ubývají na kvalitě...ale co, pořád jsme na tom líp než základky. Nemám pravdu? :D
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář